
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 14 yıl aradan sonra Bayburt’ta miting düzenledi. Coşkulu mitinge yalnızca Bayburt’tan değil, çevre illerden de yoğun katılım oldu. Özellikle Ordu, Giresun ve Trabzon’dan gelen yurttaşlar miting alanını doldurdu.
Miting öncesinde renkli ve samimi anlar yaşandı. Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Giresun Milletvekili Elvan Gezmiş Işık ve Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, kalabalığı selamlayarak destek verdi. Miting alanında halkla iç içe olan milletvekilleri, coşkuya ortak oldu.
Milletvekili Mustafa Adıgüzel’in kalabalıkla yaptığı özçekim sosyal medyada büyük ilgi gördü. CHP’nin bölgeye dönük ilgisinin bir göstergesi olan Bayburt mitingi, Karadeniz’in dört bir yanından gelen partililerin dayanışmasına sahne oldu.