Menü Gümüşhane Haber
Tarih: 17.02.2026 14:09
Kelkit’te Ramazan Öncesi Et Fiyatları Tavan Yaptı! Kıyma 900 TL, Antrikot 1200 TL

Kelkit’te Ramazan Öncesi Et Fiyatları Tavan Yaptı! Kıyma 900 TL, Antrikot 1200 TL

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala Kelkit'te kırmızı et fiyatları dikkat çekici seviyelere ulaştı. İlçede temel gıda ürünü olan etin dört haneli rakamlara çıkması vatandaşın bütçesini zorlamaya başladı.

Kelkit'te faaliyet gösteren kasap Erman Özer, güncel satış fiyatlarını açıkladı. Buna göre:

Kıyma: 900 TL
Kol: 1000 TL
But: 1100 TL
Antrikot: 1200 TL

Özellikle Ramazan ayında artan tüketim beklentisiyle birlikte fiyatların yükselmesi, dar gelirli aileleri düşündürüyor. Vatandaşlar, "Ramazan bereket ayı ama fiyatlar sofraları zorluyor" yorumunu yapıyor.

Uzmanlar ise et fiyatlarındaki artışın yem, nakliye ve üretim maliyetlerindeki yükselişten kaynaklandığını ifade ediyor. Ancak ilçe halkı, fiyatların denetlenmesi gerektiğini savunuyor.

Kelkit'te yaşanan bu gelişme, Gümüşhane genelinde de ekonomik gündemin üst sıralarına yerleşmiş durumda.




Orjinal Habere Git
Kelkit’te Ramazan Öncesi Et Fiyatları Tavan Yaptı! Kıyma 900 TL, Antrikot 1200 TL
— HABER SONU —