
Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Avrupa Yakası Gençlik Kolları Başkanı İsa Soylu, göreve gelişinin üçüncü ayında yaptığı açıklamayla gençlik adına verdikleri çabaları kamuoyuyla paylaştı.
Soylu, İstanbul’da yaşayan Gümüşhaneli gençler için sosyal, kültürel ve eğitime dayalı birçok faaliyete öncülük ettiklerini belirtti.
Gençleri yalnız bırakmayan bir anlayışla hareket ettiklerini ifade eden İsa Soylu, “Her bir gencimiz bizim için kıymetlidir. Gümüşhane kimliğinden kopmadan, örf ve adetlerimizi unutmadan bu gençliği bir arada tutmak istiyoruz” dedi.
Soylu, gençliğin enerjisini doğru kanallara yönlendirmek için çalıştıklarını, bu amaçla projeler üretmeye ve gençlere kucak açmaya devam edeceklerini söyledi.