
Gümüşhaneli genç iş insanı Nevzat Bağlı, memleket sevdasını gelecek kuşaklara aktarma hedefiyle dikkat çekiyor. Genç yaşına rağmen ağır bir iş kolunda yöneticilik yapan Bağlı, gençlerin Gümüşhane’ye olan bağlılığına vurgu yaptı.
Bağlı, Gündoğumu Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gümüşhaneli uzun zamandan beri gurbette, evlendi aile oldu toprağından uzaklaştı ve şimdi belli zamanlarda memleketine gidebiliyor. Biz gençlerin büyük şehir tılsımından etkilenmemesi mümkün değil, ancak biz yine de geleneğimizi göreneğimizi unutmadan Gümüşhane’yi unutmadan hayata devam ediyoruz.”
Gençlerin memleketlerine sahip çıkması gerektiğini belirten Bağlı, “Gençler gelmiş oldukları toprağı unutmamalıdır. Bizler de genç kesim olarak en büyük görevimizin gelecek kuşaklara Gümüşhane’yi anlatmak olduğunu düşünüyoruz. Her zaman öneminden söz edelim, Gümüşhane isminin yaşatılmasını öğretelim. Bunu başarabilirsek memleket daha sağlam temeller üzerinde ayakta kalacaktır” ifadelerini kullandı.






